Shoppa

Hejhej!

Trött men ganska härlig och glad dag! Vi fick sluta 10minuter tidigare idag sen mötte jag upp min mormor på guldsmedjan, sen gick vi runt lite på stan sen så åkte vi först till rusta , sen till kupolen och fika , så mötte jag Ida och Ronja där :) tack så jätte mycket för sllt mormor!!!
efter de så åkte jag hem åt lite tjockis mat och nu sitter hela familjen och tittar på en riktigt sjuk film som mammas jobbarkompis rekommendera, SUGER!! Och Rikard som är så stolt har bakat chokladbollar till familjen :)
Sen imon när träningsvärken är lite mindre ska jag göra klart dom siste situpsen. Hur har eran dag varit då? :)
Nu ska jag iallafall se klart på den "roliga" filmen , vi hörs /många kramar

Tisdag

Hejsan svejsan!

Det är nå fel på iPaden så inlägget kunde inte läggas ut tidigare idag så får skriva om allt här.

Iallafall så va det en ganska skön tisdag idag , förutom att jag och Ida fick nästan ångest idag för att vi ville ha hål istället för hel! Men men , man måste tydligen om man hoppat av profilen.. Sen efter skolan åt jag världens godaste mellis!
Te & yoghurt , cornflakes , havregryn, Kivi och passionsfrukt. Låter kanske inte så gott men de kan jag lova att de va!! Sen efter de tog jag ett gympass.
La ju ut på instagram att för varje gillning skulle jag göra en armhävning , varje kommentar 5 situps och sen varje shoutout 10 sekunders planka :) 36 armhävningar , 735 situps och 10 sekunders planka:) gjorde allt idag förutom alla situps , jag gjorde 450 idag sen ska jag nog göra dom 255 sista imon om jag inte har allt för mycket träningsvärk :) sen efter de tog jag en förtjänad dusch, åt och sedan hoppade jag ner i sängen och läste "a rose for Melinda" som jag Alma och Stina läser på engelskan :) handlar lite kort om Melinda som får cancer och blir kär i hennes bästavänn som flytta till california :) inte helt klar men snart så.
Och nu ligger jag och myser med min älskade lilla Märtha :)
Dagen kunde inte bli bättre!

Godnatt och sov så gott /många kramar

Sent....

Hej!

Glömde ju skriva hur de gick, så här gick de.. Vi kom dit, då hade dom stängt för tio minuter sen. Sen åkte mamma och Rikard runt till andra affärer som oxå va stängda medans jag låg och sov i baksätet med musik i öronen. Haha aa de vart ju en lyckad kväll :)
Och imon ska vi åka skridskor i skolan.. Jag vill verkligen inte dra med mig skridskor, hjälm å allt på bussen! Men men , måste man så måste man.. :)

Aja, ska ta och lägga undan telefonen nu och försöka sova! Vi hörs /många kramar

Tulavippan

Hej hej !

Just nu sitter jag i bilen på väg till tulavippan uppe vid djurås med mamma och Rikard :)
Idag i skolan har vi haft "förintelsedagen och typ kollat på två filmer , en utav dom hette Anne franks dagbok och den andra va om nån som hade varit med om händelsen! Va hemskt att de finns/fanns sånna personer som hitler.. Ca 6miljoner gasades ihjäl då.. Faller en liten tår för dom som va med om de här.

Om jag hittar nått på tulavippan så får ni se de sen :)

Justja! Helgen!
Blogga inte så mycket nu i helgen , jag var ju med Ida och sov hos henne hela helgen , i stoets sett åkte vi bara skoter!
Fyfan va härligt de är alltså! Sen i söndags vid typ halv fem åkte vi till Ronja och åkte skoter, tror jag helt seriöst aldrig skrattat så mycket som då! Jag höll på att tippa med skotern, och jag och Ida flög av madrassen i häst bajs!!..(vi knöt på ett tefat och en madrass bakom) sen senare på kvällen åkte vi och kolla på Kvarnsvedens träning :)

Ååh... Börjar bli åksjuk nu.. Men vi får se om jag skriver mer senare ikväll /många kramar

Skoooter

Hejhej alla fina där ute!

Igår handla jag och Ida massa göttis och typ snapchata med Elias hela kvällen efter vi vart på stan och shoppat :) sen idag har vi tagit kort till våra headers, så ska snart skaffa en ny header :) sen efter de åkte vi skoter hela kvällen! Troj jag aldrig haft så mycket snö innanför hjälmen och tröjan som då! För vi hade en madrass efter skotern, j*vlar va fort det fick !! :')
Tror vi ska åka imon oxå :)

Pappa,mamma,barn :) bara jag ,Elias och Ida som förstår de :)<3 /många kramar

Fredag!

Äntligen fredag!!

Idag har jag haft en bra dag! Jag har verkligen varit på topp :) och jag har skrattat som en idiot med Ida!! De börja med att vi hade hel och då så små slogs jag och Ida ( på skoj ) hahaha! Och då drog Ida i mitt halsband så att de gick sönder.. Den flög bitar över hela golvet , då slog jag Ida så hennes halsband oxå gick av!! Hahahah sen satt Ida där på stolen och jag på golvet och halvgrät men ändå dog av skratt! Mitt gick och laga, men inte Idas.. Så jag lova att vi skulle gå till guldsmedjan ( alla mina mostrar jobbar där , familjär företag typ ) och laga de:) sen så medans dom höll på och laga den så shoppa vi lite :) bilder kommer på dom senare ikväll:) sen åt vi på Sibylla och så fick vi springa därifrån till bussen. Snart så ska vi till hemmakväll och köpa göttis sen åka hem till Ida och ha oss :)
Ni får ha de gött folket! De ska iaf jag ha /många kramar

Grattis Märtha!!

Min älskade lilla hund Märtha fyller år idag!!❤ 24 hundår! Snart störst i familjen ;) grattis min lilla grismärtha😘

Packar

Just nu håller jag på att packar samtidigt städar rummet, jätte tråkigt att städa men kul att packa:) ska sova hos Ida i helgen. Sen ska vi åka och shoppa, ha myskvällar och sånt mys :) ser fram emot de , sen ska vi oxå ta kort till egna headers, dels till min blogg sen till min och Idas blogg oxå :) checka den!

http://livetomidaojulia.blogg.se/?tmp=879819

Men jag kommer nog inte blogga i helgen så värst mycket, kanske nått inlägg på kvällen eller så , men sen kommer jag skriva om helgen och så :)

✋/många kramar

Jan. 23, 2013

Haha bjuder på lite egopix :) nya glas ögon, imorgon kommer bilder på kläderna jag handla idag , orkar inte nu :) godnatt /många kramar

Mellis

Hejhej!

Just nu sitter jag och käkar mellis :)
Kivi , blodapelsin och choklad.

Gött dä;) sen ska jag ,mamma och Rikard och handla och sen oxå åka förbi och handla lite kläder :) sen ska jag på träning , ska köra mitt egna pass då :)

vi hörs /många kramar

Outfit

Hejhej!

Orkar inte blogga just nu så tar en snabb sammanfattning , efter skolan åkte jag direkt upp till min mormor och morfar så tog vi en fika och tittade på resor!! :D min mormor fyller 60 iår och då ska vi åka utomlands hela släkten, vi titta på Cypern och Kreta, jag vill så gärna till Cypern!!! Längtar redan!
Sedan åkte vi och handla och så skärpte hon av mig hemma på vägen hem , och nu tänkte jag köra ett lite Styrke pass , så, hejdå <3 /många kramar

Skolan!

Cha cha bloggen!

Just nu sitter jag,Ida och Ellinor på engelskan och gör ingeting, bara är :)

De har varit en sån himla skön tisdag idag , de har varit en helt normal tills efter lunch , då hade jag ett helpass sen skulle vi ha no , men då fick vi hål istället så då gick jag,Ida,Elin och Stina till Ica och köpte godis ;) sen nu har vi engelska , eller ja , vi får göra vad vi vill. Ibland är de bra att så många läraren är sjuka!
Dagens outfit kommer sen ikväll :)

Häääääjdå/ många kramar

Måndag! Ingen gillar dig..

Hej!

Idag var jag tvungen att åka från skolan tidigare , vid halv tre. Och då skulle jag till min sjukgymnast och kolla mina knän och framför allt min höft! Tydligen hade jag "snapping hift" i höften , vanligt för tjejer i min ålder , men inte så vanligt ändå ;) haha, han sa att de vara mer vanligt att få de i knäna , fast de hette typ nått annat :) iallafall fick jag massa övningar jag skulle göra dagligen och istället för att göra knäövningarnar och matcha på träningarna sa han att jag skulle köra ett eget program. Sen efter de åkte vi upp till min mormor och fika , kusinerna och Helena va där :) saknat dom, men Victor stackarn hade 39 graders feber.. Kryapåkramar på han!!

Och nu ska jag köra övningarna och gymma i nått som jag fick av min mormor som hon bruka använda förut :) sen duscha och hoppa ner i min säng! Läntar efter den!

Men nu ska jag gymma ! Vi ses /många kramar

P:s dagen outfit kommer i bilder oxå!

Lördag/söndag

Hejhej!

Nu har vi äntligen gymmat klart, eller aa för nån timme sen , fast de gick inte så bra för mig pga min höft och mina knän , att nått alltid ska krångla!

Hann aldrig lägga upp nått igår, om dagen eller min outfit. Så jag skriver väl de nu :)
Vi vakna vid typ halv tio , så gjorde vi oss i ordning och åt, sen vi två nånstans åkte vi och handla massa ingredienser till bakning, de vart morotskaka, chokladmouse och dumlekaka , sen direkt efter det så började vi med maten ,kyklingsallad! Jag Wokka kycklingen , Ella koka makaronerna , sen så skärde vi upp massa grönsaker :) vart jätte gott!

Sen har jag lärt mig att göra inbakad och fiskebens flätor! :D
/många kramar

Brunch!

Hejhej!

Just nu sitter jag och Ella och käkar brunch, och sen ska vi köra ett styrke pass! Sen efter de vet jag inte vad som händer, Ella ska iaf åka hem vid fyra... Inte roligt nån stans... Längtar redan till nästnästa helg!

Haha men nu ska vi bara käka upp sen kör vi! Vi hörs /många kramar

Fredag!

Hejhej!

Nån mer än jag som är glad över att det är fredag! De tror jag nog.. ;)

Hur har eran dag varit hittills? Min har varit ganska bra, i skolan iaf. Sen kom jag hem och somna.. Och vakna nu vid kvart i tolv.. Inte så direkt kul. Och jag kan säga att våran soffa är långt ifrån mjuk!

Idag kom Ella och Cia hit! Och dom ska vara kvar i helgen :D saknat dom så mycket sen nyår!
Dagens outfit kommer oxå , fast de får ni se på bilderna nedanför ;)
Nu sitter jag iaf och kollar på Tintin med ,Cia & Rikard, mamma jobbar natt , ella tittar på sin egna värld i vampire diaries å denne&stoffe skulle lama med sina kompisar:) de är nog nått jag aldrig kommer att förstå mig på! Att vara vaken hela natten och börda vid en data eller nått ist för att sova! Skulle aldrig falla mig i att görA ;)

Planerna imon är nog att åka ut till insjön med mormor och shoppa lite, får bara hoppas att hon inte jobbar!! Era då? Lämna gärna en kommentar , de är alltid lika kul att se va ni tycker och tänker om bloggen eller nått!
Men nu ska jag iaf försöka somna om, godnatt alla fina /många kramar

Dagens outfit

Haha ja, de här hade jag på mig idag:)

Efter vi hade käkat mat, gick vi på kupolen en snabbis :) maten va verkligen jätte stark! Jag höll nästan på att spy till slut för de va så starkt! Hahah tro jag och ida drack typ 3liter vatten bara då. Men iaf så hittade jag en tunika, vill jag säga. Men igentligen är de som en pyjamas ;) (storlek L ; ) bild på den ser du nedanför , och på outfiten.

Haha ska sova nu, men vi får höres imon :) godnatt finisar! /många kramar

Mat!

Hejsan svejsan!

Just nu sitter jag och ida och väntar på MAAT! På thai restaurangen vid kupolen, :) ganska coolt att se hur dom gör maten!
Bilder på dagens outfit kommer senare , måste bara få mat i mig, NU KOM MATEN OXÅ! Hejdå! :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f823fde087c35a1ae52e07.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f8241ee087c35a12c837ba.jpg" class="image">

Outfits

Hejs svejs! Igen.

Glömde ju lägga ut dagens outfit , sp den kommer här ;) Ida & Rikard fick vara med oxå!

Och ja! Rikard är normal där!

Dagen

Hej hej!
Klockan är just nu 23:23.Läskigt!
Och jag kan inte sova..

Idag har jag haft en ganska lugn och bra dag, idag slutade vi tre så då tog jag,Ida och Ellinor bussen in till stan för att hyra böcker på biblioteket. Först när vi kom dit skaffade jag och Ida ett nytt
Kort som man lånar böckerna med , för båda har tappat bort våra.. Klantarslar..
Men det slutade med att jag och Ida hyrde ~fallen ängel , jag har läst den flera gånger fast en gång till gör inget ;) och sen en ljudbok som vi bestämde oss för att lyssna på, en skräckis!
varför vi låna böcker är för att man ska läsa en bok på svenskan.. sen innan alla skulle hem tog vi en snabb fika, jag tog en morotskaka , aldrig ätit nå torrare bakelse förut ! Blää..

Efter de tog vi bussen hem, i dörren mötte jag stoffe (min bror) som va på väg till Leksands matchen, ville oxå med ju!
Men jag övertala Rickard att vi skulle utmana oss och baka munkar!
Gick väl gaanska bra för att vara första gången.. Tror jag :) men men gött vare.

Och nu ligger jag i sängen och ska sova. Har sov morgon imon till 10:45 :)
Fast slutar fyra så lite minus på de..
Jaha, godnatt på er fina som läser! / många kramar

Jobb..

Hej hej!
Idag sluta jag 15:00 men va hemma vid typ tjugo i fyra. När jag kom hem städade jag mitt rum, frivilligt! Och sen satte musiken på högsta volym och jobba no. Allt går så mycket bättre med musik! Efter de så gjorde jag i ordning en spegel till min garderob, har som en walk in closet och rakt in satte jag upp en spegel som tidigare hade setat på en gammal garderobs dörr :)
Idag sa mamma att jag skulle få ett gymkort på Friskis och Svettis ! Äntligen ska jag gymma på ett riktigt gym och inte hemma. Gött! Men vi får se när jag skaffar kortet :) på tal om kort! Jag måste hämta ut mitt "leg eller med andra ord id på banken nu! De kom för er ganska bra tag sen.. Haha. Har liksom inte haft tid.
Justja! Idag på hålen med ida tittade vi på en skräckfilm mitt i kaoset , haha the possession hette den :) bild kommer lite kort bildfattat hur den va.

Nej, nu ska jag mysa ner mig till mån film i min mysiga säng, godnatt på er fina läsaren! /många kramar

Rekord!

Hejsan allihopa!

Haft en ganska bra dag idag , tills väckar lockan ringde å man skulle ut i kylan för att åka till skolan.
På spanskan idag kolla vi klart på en film vi börja se på i fredags , spanglish tror jag den hette :) Den va ganska bra men slutet va lite konstigt , tycke iaf jag.
Den Handla om en spansk kvinna som flytte till USA nån stansochskick jobb som städerska i ett hus, sen flytta dom ut i en stuga vid strandenoch då tog "flor" kvinnan hette så med sitt barn å barnet fickbörja på privatskola och allt , sen visade sigatt frun hade varit otrogen och mannen gillade flor,eller nått. Och flor å hennes barn flytta ifrån och sa upp jobbet.
Efter skolan åkte jag hem å baka , skulle ha bakat snickerskakormen vi hade inte jordnötssmör så detfick bli samma gammal vanliga chokladbollar :) sen har jag bara slappat och lyssnat på musik. och frusit! Tror jag börjar bli sjuk eller nått jag brukar aldrig frysa. Jaja

Wow! Jag länka ju min blogg på Facebook, hjälp va många som hade tittat på min blogg! REKORD! :D fortsätt så!!!

Godnatt /många kramar

Lugnet idag igen

Hej alla!
Min dag såg stort sett likadant ut dom igår, förutom att imorse kom vi lite tidigare än va bussarna gjorde till Falun, en timme.. Haha, men jag,Linnea och ida gick bort till resecentrum och värmde oss.
Jag va så frusen så jag köpte en varm choklad dryck, kan säga att de behövdes!

Idag tittade vi på nästan alla lag som va där, de var p&f 17 som spelade idag (för er som inte vet så är det pojkar&flickor) Vi blev lite halft döda där i slutet när dalkurd spela, haha alla satt typ å klappade händerna och spela nå slags bongotrummor. Iallafall spela bullis F 17 idag, å kom till final!
Och sen även linneas storasyster Isabels lag gustavfs kom till final, ganska roligt och svårt att veta vem man skulle heja på, de slutade iaf med att Gustafs vann med 3-0 , bra kämpat!

Efter de åkte jag och Linnea hem med hennes pappa, ida åkte hem tidigare :) men nu sitter jag i soffan efter att ha tittat på träningen, SVIN KALLT! jävla knän å höft att krångla.. Jaja.. Doktorn next ;)
Tack för dagen tjejer! / många kramar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f30e48e087c35d3e9b0c1d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f30e48e087c35d3e9b0c1d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f30e489606ee027bc9010c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f30e489606ee027bc9010c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f30e49e087c35d3681ec24.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4041977/images/2013/pic_50f30e74ddf2b3161357dc85.jpg" class="image">

Lugnet

Hejsan svejsan!
Idag vakna jag ungefär vid 07:30 och fixa i ordning mig åt frukost och så , för en fotbolls sm dag i lugnet :) vid typ 9 kom linneas mamma och hämta mig och skjutsa ner oss till stan , såklart kom vi så tidigt så bussen till lugnet skulle inte gå för ens om 40 minuter.. Men vi satt å vänta inne på nån liten affär tills den kom :)

Vi tittade bara på Kvarnsvedens p98or & f99or , flickorna kom 4, tror jag , å killarna tog hem hela skiten, härligt kämpat allihopa! Vid typ tolv gick vi bort till McDonalds å åt lite. Haha ganska intressant att veta.. Iaf sen när vi skulle åka hem så missa vi bussen på EN minut!.. Så vi fick vänta tills nästa buss som skulle komma efter en timme. Haha , på bussen fick vi lite sällskap oxå.. Av firat, Memo å massa. Kul. Sen åkte Linnea hem å jag sitter nu hos ida å vi ska snart sova :)

Vi får väl höres imön! ;) /många kramar

Ps: gammal bild, haha hade ingen från idag.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0