Falukalset / sågmyra / springa

Godeftermiddag! :) Haha

Hade en helt fantastisk kväll igår med Fia och Ida! Vi tog bussen till Falun vid tre tiden så vi var väl där vid halvfyra tiden nått sånt :) Direkt när vi kom dit så gick vi och käka på american take away, vi delade på den största piazzan haha snacka om hungriga ;)
Sen så gick vi runt vid stånden och kolla, jag köpte en ny väska, äntligen! Sen åkte vi lite karuseller gick runt och försöka fördriva tiden lite, sen dog min mobil, sen dog fias.. Och Ida hade runt 20% kvar på sin tele.
Sen slog klockan lite över åtta och Robin började sjunga, sjukt ad grym han är alltså!! Sen åkte Fia hem, och jag och Ida gick runt lite till medans det va nån dj som spelade :)

Idag ska jag iväg till sågmyra och titta lite på en skolavslutningsklänning, om det finns nån fin man skulle kunna tänka sig att ha :) börjar få lite panik nu!
Väntar bara på mamma och Rikard som är i Ornäs och hämtar vår bil :)

Efter det ska jag ut och springa lite, får se hur mycket mitt knä pallar, men målet är 5km :)
Ha en trevlig fortsättning av dagen, hejdå! :) haha

Fia/ falukalset / Ida

Hoj på er bloggen!!
Hur är det? Jag mår på toppen just nu! Sitter här med Fia som har sovit hos mig inatt, hade en så sjukt härlig fredag igår alltså! Börja med att vi gick hem till Stina, jag,Linnea och Fia. Så bestämde vi oss för att spela lite fotboll, jag och Fia mot Linnea och Stina, måste få skryta och säga att vi var överlägsna ;) haha, sen skulle Linnea hem och då följde jag med Fia hem.
Sen ungefär vid åtta så åkte jag och Fia hem till Linnea och spelade kubb, men innan så bakade vi en kladdkaka i Mikron, vi lyckades faktiskt med den, enligt Linnea :) sen så gjorde vi allt möjligt hos Linnea, spelade med andra ord, rulla i gräset ;) haha sen åkte vi hem till mig och tog lite frysta jordgubbar sen satte jag och Fia oss ner och pratade lite om Allt möjligt.

Och nu sitter vi här och planerar hur vi ska ta oss hem och från falukalset, det blir jag Fia och Ida som åker ikväll, men vi hoppas att vi kommer träffa några fler kompisar!! Hoppas vi ses där nere, are gött!

RSS 2.0