Förlåt!

Hej !
Förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen!
Som sagt har inte tid... Haft prov i no, pluggat på riktigt inom so, svenska och engelska. Men på söndag på kommer jag skriva om min vecka, hur den har varit, vad jag har gjort och så!
Godnatt!

Hemma!

Äntligen hemma! 
Dagen har varit ganska fullspäckad idag! 
Ditekt efter skolan så mötte jag upp mamma så tog vi en promenad runt älven då vi efter de åkte upp till min mormor och hälsa på lite, han precis duscha och äta där sen skulle jag ta bussen som tydligen inte gick tjugo över sex..;) hahah så mamma fick skjussa mig och Ida till domnarsvallen, Brage spela, tyckte de här ganska dåligtatt dom tar betalt nu... Men jag och Ida har sån tur! Vi gick fram till en vakt där man går in(entrén) och fråga om de kosta gör oss att gå in, först sa hon ja.. Sen så fixa hon in oss gratis! Riktigt gulligt av hon! 
matchen sluta med 0-0 mot östersund , tror jag de va mot. 
Sen på bussen påvägen hem så fick vi sällskap av Hampus (ingen aning vad han heter i efternamn) så sen när jag skulle aV vart Ida typ rädd för han (va faktiskt lite läskig av sig..) så hon hoppa av vid mig, och hon hitta min vante som har varit borta några dagar nu! Du är bäst Ida!!!
men vi hörs! Imon slutar jag två!! Härligt, för då slipper vi engelskan!
godnatt:-)

Söndag

Hej! 
har ni haft en bra helg? 
inte jag... Min helg har gått åt till att plugga... Plugga engelska, svenska och so. 
Kan säga att inget sitter...
Förlåt att jag inte bloggat, men ni har anledningen ovsnför.. 
     Just nu så sitter jag och kollar på min träning, jag vill också träna, jädra knän!... 
 
Ja! Måste säga att jag kanske inte kommer kunna lägga ut nå bilder här för Aspen funkar inte så måste göra direkt från "safari" isen har jag ingen dator...:( ska försöka fixa de!
 
jomen.. De här inlägget var ju roligt... Förlåt! 
Men vi hörs..kramisar!
 

Mystime!

 
 
 
 
Hej/godnatt på er allihopa! ;)
 
hur har ni de? Mår ni bra? Jag mår otroligt bra nu, kom precis upp ur badet där jag hade med mig lite glass å te, och hade ansiktsmask på :) 
Har varit med Ida hela dagen, efter skolan så åkte vi först hem till oss själva och duschade
,åt,sen tog bussen bort till dollar store där vi skullE försöka hitta nån slags present till Elias som fyller 15 idag! 
De sluta med att det vart en "inslagning kasse" en läsk och lite av allt möjligt godis :) och ett doftljust i vanilj! 
Sen så kom min morfar och hämta oss och körde ut oss till där Elias bodde, men sen fick vi lite problem, vi visste ute hur vi skulle kunna lämna det på altan/verandan utan att nån skulle se oss, haha men då kom de två småpojkar soInter ute och gick med deras hund, så vi bad dom att springa och lämna ljuset och "kasse" (vet inte vad det kallas, de va som en helbrun kasse i ett tjockare papper, som vi skrev grattis Elias på)
Sen när jag och Ida var på väg till bussen så ser vi nån komma bakom oss, och de är Elias, så vi sprang allt vad vii kunde för att han inte skulle komma ikapp oss... Men han hade nån elsparkcykel som han åkte på och såklart kom han ikapp oss..:) men när vi svängde in nån stans så sa Ida: vi gömmer oss bakom busken haha men då kom haR, lyckat! Vi ison hade planerat å allt så noga, han vart nog nöjd av presenten, gulligt tyckte han iallafall att det var! 
Haha han beträtta att hans pappa hade sägat åt han att åka och titta vilka de var:) havaga lyckat, eller hur?? ;) 
tyvärr tänkte jag inte på att ta nå kort på hans paket... Annars hade ni ju får sett vad haN fick:) 
 
godnatt!:-)<3 
 

Tuva!

Hej hej, la mig ganska precis i sängen, vart en sen kväll idag.
Sista timmen i skolan hade vi provet, i no:n, gick väl sådär, men hann inte klart...
Men sen åkte jag och Stoffe upp till tuva som fyller 4år idag!
Hon vart riktigt nöjd med alla hennes presenter, av oss fick hon en docka,markkritor och såpbubblor:) sen fick hon en surfplatta med ett par skitfräna högtalaren, lilla unge!;)
Kom hem ungefär vid halv nio/nio nån gång och satte igång med att städa mitt rum, behövdes kan jag säga! Så nu har jag lagt mig i ett nystädat rum, känns bra:)
Förlåt, de blir ju att jag bara bloggar på kvällarna/nätterna... Men det är liksom då jag bara har tid att blogga, har så himla mycket att göra nu inom skolan.
Ska försöka blogga lite när jag får lite tid över, på dagarna!
Men godnatt folket, dröm sött❤

G L A D

Godmorgon!
Va så trött igår så jag hann inte blogga, jag hoppade iaf av efter skolan på kupolen och mötte upp Sabina,tuva och Liam. Där vi tittade på lite presenter till tuva, sen åkte vi hem och åt lite. Åå vad jag har saknat dom så himla mycket!

Och nu sitter jag på bussen på väg till skolan, och är så himla överflöd så de går inte!!!!
morfar ringde mig imon och sa "Julia.... Nu är det såhär att.... Din pappa... SKREV PÅ PASSET!!!!!!!
Kan ni fatta ,pappa, skrev på ett pass!
Vi ska åka till Turkiet i augusti/september!!!
Bästa,bästa,bästa morfar och pappa!!
Ha en bra dag allihopa, de tänker iaf jag ha:) hejdå

Pluggeliplugg...

Hej på er allihopa!!
Sitter här med den förbannade no boken och försöker få in nått i mitt huvud, har prov nu på torsdag och jag känner att jag börjar få lite smått panik nu eftersom jag inte alls har tittat på nått utav de vi ska ha prov på, fick liksom reda på idag vad de va vi skulle ha prov på..(:
" inte bra Julia, inte nån stans..."
Ingen alls speciell dag idag, varit i skolan, kom hem och hoppa in i duschen och nu sitter jag i sängen med en kopp te och pluggar lite till provet.

Ååå! Jag kom ju och tänka på att min underbara lillasyster fyller fyra pr nu på torsdag!! Min lilla prinsessa börjar bli stor nu, jag måste ta tag i allt nu så jag kan komma upp dit minst varannan vecka nu! Saknar dom så jag nästan spricker ju...
Men så de blir att jag ska åka till kupolen efter skolan i mon och fixa lite presenter till Tuva :) får se vem jag tar med mig, tror nog de blir Ida.
Men nu ska jag hämta lite mer te sen ska jag plugga på som en häst, så vi ses:)

Apr. 07, 2013

Hola!
Sitter just nu i maserhallen och tittar på nån innebandy match,står just nu 2-2 men har ingen aning vilka som spelar :)
Har varit och kollat på två matcher på ip idag, först p99orna som vann 2-1 och sen p98orna som vann med 9-0. 👍 Bra jobbat killar! Mellan deras matcher så va jag och Ida tvungna att åka och äta så de blev McDonalds.. Sen så sprang vi in på rusta och köpte en filt för jag frös som en gris!! Riktigt mysig filt faktiskt!!
Sen tänkte vi bowla men de va fullt, men ikväll så ska vi iaf käka ute nån stans på nån fin restaurang, åå min lilla Ida har blivit stor nu! ;) nu är de jag som är liten här... Men om en månad och 21 dagar blir jag fjortis :)
Men, måste gå nu chaoo!

•Bild på den goda Drickan👍
•på den mysiga filten 👍

Apr. 06, 2013

Tjooooo bloggen!
Sitter ni med massa läxor och försöker Lars mig nått, men de går ju som vanligt... Dåligt!
Kom ju precis på att bi kommer ha prov på no:N i (kommer inte ihåg vad vi ens har prov i...) avgår smsa Alma vad vi ska ha prov i:)

Igår!!!
Gud va kul jag hade alltså, iaf på kvällen!
Åkte ner till Ida vid sex ungefär så hoppa vi lite studsmatta och sen gick in och gjorde iordning oss för coz!
Sen kom Alma och Stina och hämta mig(Ida skulle inte med först) så åkte vi dit så kom Ida efter ett litet tag :) hade så grymt kul där!! Med Alma,Stina,Ida, Felicia och massa flera!! Tack brudar för en otroligt grym och rolig kväll!!

Nu ska jag snart gå in i duschen, sen kanske bege mig ner mot kupolen , Ida fyller ju år imon :)
Men vi höres :)hejdåå

Frunch

Godmorgon allihopa!
Just nu så sitter jag vid frukostbordet med Stina och Ella och ska snart äta, har haft en helt otrolig dag och natt igår!!
Först sov ju Alma hos mig och sen dagen efter så hämta vi upp Stina och åkte ut till Romme och mötte upp Ella.
Hade riktigt roligt, slog två riktiga vurpor så har lite ont här och där, sen så har man på de fått träningsvärk, från vad vet jag inte :) sen så kom jag hem, hoppa in i duschen och sen åkte till maxi och köpte lite naturgodis och läsk och sen åkte jag till Stina!
Då vi såg lite på pretty little liars , de va faktiskt bättre än vad jag trodde! Och så körde vi lite charader och hade de jätte kul och mysigt !!!
De här måste vi göra om bruds!!

Men idag vet jag inte vad jag ska hitta på, blir väl att stanna här ett litet tag sen kanske hem å gymma, är så sugen på att gymma idag! Trotts all träningsvärk..

Aja, chaoooo

Vilmisen!

Äntligen har jag fått träffat Vilma igen!!
Kom upp till henne igår vid cirka 5 tiden, då vi gick till Konsum och köpte lite snacks tills på kvällen, sen så va vi ute och höll på och skulle försöka gräva fram studsmattan... Med en sopkvast...
Men vi gav upp nästan direkt och gick in och spelade fifa och nått bilspel hela kvällen typ till klockan var halv fyra på natten/morgonen.
Kan säga att jag va liter trött sen på morgonen!
Idag har vi inte gjort nå speciellt, eller jo, vi spelade fifa och bildpelet igen, sen gjorde jag ett "april skämt med Vilma då man skulle ha som en flaska utan botten och en tia som man skulle lägga på pannan och försöka pricka flaskan som man skulle stoppa innanför byxorna, då när Vilma skulle försöka pricka flaskan så hällde jag ett stort iskallt glas vatten ner i flaskan så hon vart helt blöt!
Och de gjorde sen jag och Vilma på Vilnas mamma nu på kvällen, hahahahaha, får väl se sen vad jag får för hämd...;)

Men nu är de min tur att köra så, hejdå och godnatt på er som ska sova nu! /kramisar

RSS 2.0