Födelsedag/ underbara vänner

Hej bloggen!

Hur mår ni? Jag tror jag aldrig mått bättre!!
Dagen började med att jag blev väckt på morgonen så sjöng mamma, Rikard och Stoffe för mig, som frukost fick jag en urgrävd melon, och den var som en skål och i melonen hade dom haft i bland annat jordgubbar, kiwi, vindrutor, melon och massa gott!! Sen fick jag öppna paket, jag fick en longboard, hunters, nån Zimbabwe grej till wii och en p&L biljett... SÅ FRUSTRERAD!! Så gick dom ut idag att dom har gått i konkurs, Ursäkta mig nu!!
s*tans j*vla p*ss h*lvete!
Så får man inte tillbaka pengarna heller! GAAAAH
Men men..... Som min morfar förklarade för mig idag, med riktigt djupa diskussioner då sa han så här..." Jo såhär var det, när ägarna av peace and love kom till, så glömde doktorerna nånting, att sätta i en j*vla hjärna i huvudet ist för i röven! Så dom fick problem att räkna liksom 4+4=10
Osv"...

Men iaf..efter skolan åkte jag direkt hem och började dekorera smörgåstårtorna :) sen började alla droppa in, en efter dn, paket efter paket, fick pengar, nästan för mycket pengar! Ett fotoalbum om klassresan i sexan! Och lite till pengar! Är STENRIK nu!!!
Sen gjorde jag mig iordning för att träffa Sofia,Stina och Linnea utanför coco thai för att fira min födelsedag!
Då när jag möter upp dom tre, kommer dom med två paket och ett kort till mig,där det var två gudomligt fina halsband i !
SÅÅ SJUKT UNDERBARA
Sen ställer som sig på en bänk och börjar sjunga för mig!
ÄLSKAR ER
sen satt vi där inne och åt och hade världens härligaste stund, pratade om allt som kretsade kring oss 4 och lite till! Ville inte gå där ifrån, vi satt där i två timmar!!
Nu ligger jag här, föööör glad och sprallig för att sova!
Men jag måste försöka innan jag get upp! Ha det bäst allihopa !!!<3

Glömde

Glömde ju bilderna på orcherna!
Riktigt läskiga saker!

Kommer så väl ihåg en gång nä R vi åkte upp dit, jag kanske va runt 7-8 år och hoppade på kryckor för att jag hade stukat foten, så gick jag bort dit och titta(jag var ju liksom inte rädd för dom, hade ju krukor och slå dom med så ju ; )
Men där dom håller till är det en ganska bred gång på kanske 6meters bredd, sen är det ett riktigt stup ner!
Och jag höll mig efter kanten så kommer alla tre orcher emot mig och så skriker en " den som hoppar på krukor kommer inte långt!" Och dom två andra började hånskratta att jag inte kom någonstans! Då kommer mamma springandes till mig och håller om mig, för jag var ju vettskrämd!
Så skriker en av dom andra orcherna på mamma typ BUU tror jag det var, och hon hoppa till så vi nästan flög ner rakt för stupet! Snacka om nära ögat då alltså! ':) haha
Usch! Läskiga saker:)

Och idag kom dom på mig igen!! Fast jag hade inga kryckor och borta vid ett matställe, så kommer dom gåendes uppför stupet (mamma är så rädd för dom så hon sprang iväg) men Rikard satt kvar vid mig, men då böjer sig orchern fram över mig och bara tittar på mig i ett tag, haha jag bara satt där och fnissa, sen röt han till och sen stack iväg och ställde sig på någon familjs matbord och åt från doms tallrikar, tarva.. Haha Aja, natti!!

Glömde

Glömde ju bilderna på orcherna!
Riktigt läskiga saker!

Kommer så väl ihåg en gång nä R vi åkte upp dit, jag kanske va runt 7-8 år och hoppade på kryckor för att jag hade stukat foten, så gick jag bort dit och titta(jag var ju liksom inte rädd för dom, hade ju krukor och slå dom med så ju ; )
Men där dom håller till är det en ganska bred gång på kanske 6meters bredd, sen är det ett riktigt stup ner!
Och jag höll mig efter kanten så kommer alla tre orcher emot mig och så skriker en " den som hoppar på krukor kommer inte långt!" Och dom två andra började hånskratta att jag inte kom någonstans! Då kommer mamma springandes till mig och håller om mig, för jag var ju vettskrämd!
Så skriker en av dom andra orcherna på mamma typ BUU tror jag det var, och hon hoppa till så vi nästan flög ner rakt för stupet! Snacka om nära ögat då alltså! ':) haha
Usch! Läskiga saker:)

Förlåt / barnvakt / Leksand / morsdag

Hej!
Och som vanligt börjar jag att säga förlåt för jag glömmer att blogga, men.. Det är mänskligt att glömma!
Har varit sena nätter och tidiga dagar nu på senaste!
Varit lite upp och ner.

Men igår så hämtade jag upp Tuva och Liam sen tog vi bussen ner till kupolen och mötte upp Linnea! Min fina Linnea, för hon skulle kolla på smycken och skor till sin klänning. Hon hittade skor och smycken men köpte inget.
Tuva och Liam fick två varsinna klädesplagg och jag fick gottis till kvällen! Sen tog vi bussen hem till mig och mötte upp Stina på bussen på vägen hem.
Sen gick jag,Linnea och Stina hem till min mormor och morfar och spelade piano och sjöng, vilken talang hon har Linnea!!! Sen vart det mat, grillat hos pappa, det var gårdsfest ute så det fanns mycket att välja på, efter det så åkte Linnea hem och jag och Stina var med tuva ett tag, få vi spelade lite fotboll och gungade :) sen mot kvällen gick pappa och nattadeTuva och jag och Stina plockade fram massa gottis och myste ner oss i soffan, vi satt och skratta ända fram tills klockan vart bort åt två, tills vi väckte Liam... Har fortfarande dåligt samvete för det! Men han somna om nästan direkt.

Sen på morgonen åkte Stina hem tidigt och jag gick upp med Tuva och Liam, sen väckte jag pappa och sedan åkte iväg med mamma, Rikard, Stoffe och hand kompis till Leksands medeltidsmarknad, det var roligt tills jag fick ont i fötterna och gick och la mig i bilen och sov medans dom tog några varv till runt marknaden, sen kom vi hem, så gick jag raka vägen ut på balkongen och la mig i soffan och sola, och råkade somna igen.. Riktigt trött idag!

Morsdag är det oxå! Så himla glad att jag har en så otroligt härlig mamma som jag har! Min kärlek till dig är helt oslagbart! Tack för att du finns här!!❤
Imon ska jag hem och baka inför på tisdag, då jag blir FJORTIS :D haha.

godnatt, sov sött, dröm om småkryp å gött!
~pumba

Utflykt / pizza / sova

Hej, ligger i sängen och lyssnar på musik nu, riktigt avkopplande när man ska sova att lyssna på musik! Innan så låg jag i badet ett tag och hade ansiktsmask och skämde bort mig lite med ett hemmaspa.

Dagen har varit helt underbar idag!! Stina kom hem till mig ungefär vid tolv och då ställde vi oss och gjorde pannkakor som vi kunde ha som mellis på vår utflykt, sen åkte vi upp och hämtade Tuva och Liam sen bar det var, mot Kvarnsvedens ip. Riktigt jobbigt i början att ta både tuva och Liam i barnkärran bakom cykeln, men efter ett tag hade man vant sig så då gick det jätte bra! På vägen till ip stannade vi förbi Hemköp och gick in och köpte en varsin glass och en chips påse, när vi kom fram till ip sken solen riktigt varmt, trodde jag skulle smälla av ett tag där, men iaf så spelade vi fotboll hela dagen och hade det roligare än någonsin, sen skulle några träna där så vi gick bort till madrassen där borta och de va knappt så vi fick med oss Tuva och Liam hem för dom tyckte det var så roligt! Men tillslut gav dom upp och så bar det av hemåt vid kanske sju tiden.
När vi kom till stan gav vi upp, vi lämnade cyklarna utanför guldsmedjan och så tog vi bussen upp till pappa , men innan bussen kom hann vi köpa lite jordgubbar och smaska på :)
När vi kom hem så hade Sabina lagat pizza så vi åt lite pizza, hoppade lite studsmatta innan vi tog bussen hem till mig, sen tig Stina bussen hem till sig efter en timme.
Sånna här dagar kan jag lätt göra om, varken Tuva eller Liam grät eller bråkade nån gång idag, nästa gång har vi planerat att åka till en lekpark och leka lite :)
Men godnatt! Ha det bäst

Myser / kupolen / utflykt

Hej hej bloggen, mår ni bra alla där ute? Det gör jag, men ändå inte..
Ligger i sängen och tänkte spela lite Wii nu, mysigt ner mig med Märtha och smoothie.
Sofia ringde mig nu för ett tag sen och berätta om en grej, mindre roligt att höra! Enligt mig är det bara fjanteri, vill inte berätta vad det är om.
Men om jag gör nått ni tycker är fel, eller gör nått annat överhuvudtaget kom fram och säg det ist! Än att prata om de när jag inte hör, hur fanken ska jag kunna ändra på de, om jag nu gör nå fel.

Iaf i dag så åkte jag och Stina till kupolen och kika lite, köpte inget , men hitta fina klänningar och så till skolavslutningen!

Imon ska jag och Stina åka upp till Tuva och Liam, mina småsyskon och ta med dom på ett äventyrspicknik! Då vi tänkte cykla till Kvarnsvedens ip och sparka lite fotboll, dom älskar att spela fotboll! Sen tames lite pannkakor och jordgubbar och så :) ska bli så kul!!!
Då de blir en tidig kväll ikväll , men vi hörs , godnatt :)

May. 22, 2013

Tjo bloggen!
Idag kom mitt träningsställ hem, så ska åka och hämta den, har träning ute i lergärdet, men ska bara kolla på, pga min hals och förkylning.
Sen ska jag hem, fixa iordning mig lite sen ska jag möta upp Ronja på biopalatset och titta på film, haha nähä?;)
Inte så mycket att skriva idag igentligen, imon ska jag till kupolen efter skolan med Stina och kika på skolavslutningsklänning, sen vet jag Inge mer, hittills :) vi hörs!

Skolavslutning

Sitter här i soffan och spanar på alla möjliga sidor om de finns nån fin skolavslutningsklänning, hittade några fina, men kan inte välja!
Skulle vilja ha nån vit och somrig klänning med ny guldsmycken till! Fast sen hittade jag några till klänningar som oxå var riktigt fina, kan inte välja!!
Tänkte också nån gång kika på kupolen va dom har för nått där och bjuda på ;) haha, tyckte jag hörde Elin säga att det var 23 dagar kvar till skolavslutning och 8 "riktiga" skoldagar kvar för oss! Herregud, va tiden i 7an har gått så himla fort!! Sen ska vi ju byta klasser i 8an.... Jag vill inte det!!!!!
Men då tänkte vi tjejer i 7B möjligtvis uppträda på kulturdagen, mer tänker jag inte avslöja ;) haha, ni får jätte gärna länka bra hemsidor på fina klänningar till mig! På antingen kik, smsa eller på Facebook. Ha det bäst, och njut dom sista dagarna i skolan!
Hoj:-)

Stinas place

Hej hej!
Just nu sitter jag hos Stina och har gått runt älven, eller ja... Halva iaf ;)
Dom andra är just nu och badar, men jag och Stina kunde inte vara med, för att jag är SJUK, Stina med men inte lika sjuk som jag är.. Snuva, hosta och huvudvärk. Vad gör jag i skolan egentligen?... Nu ska vi snart få till baka till skolan och ha so, jag orkar iiiinte! Aja, två dagar kvar! Sen får jag långhelg, är lediga på fredag!:D hare gött!

Nattbloggning

Har haft det riktigt underbart ute i stugan! Ätit jordgubbar och fattiga riddare till frukost varje morgon! Varit och badat, grillat, sovit ute i bilen, och hade världens roligaste och bästa Stina med mig!
Fick på de lite färg i ansiktet oxå :)
Även, förkylning och halsont, vilket va mindre bra!... Min hals bara svider och bränns, är svullen och kan knappt äta.
Min näsa rinner och jag bara nyser heeeela tiden! Nästan världsrekord på att nysa på en dag!
Idag så cykla jag, tindra(kusin)och Kevin(Stoffes kompis) ner till sjön(Stina hade åkt hem) och då puttade jag ner Kevin i vattnet från bryggan, sen fick ju jag såklart igen, men jag höll om tindra så hon flög oxå i, på de så tappade jag mina flippflopp i vattnet och dom flöt långt ut i vattnet så jag tvinga med kevin och hämta en sko så efter typ 10 minuters tvekan så dök jag i och hämta dom , sviiiiiin kallt, så tror nog det är därför jag är sjuk nu.. Inte smart, nej jag vet. Men godnatt nu, ska försöka sova. Hare gött :)

Myser

Ligger i soffan med hunden och mamma som är halvt dålig och tittar på "Nat Geo Wild" ett av dom få programmen vi tittar på i familjen! Allihopa är besatt av sådana djur och så brukar vi titta på saker om stort sett hela världen, som är om bl.a. Djur, atmosfären, hav och sånt. Riktigt intressanta saker, iallafall enligt mig :) ska snart hoppa ner i sängen, ska gå upp tidigt i morgon dels för att jag börjar kvart över åtta.. Men också för att min underbara lillebror fyller år, så vi ska gratta han och ge han frukost på sängen :)
Åå är så glad idag! Smsa Ronja och sa att fast 6 kommer på bio, både jag och Ronja är heeeeeelt besatta av fast and furios, så bokat biljetter på premiären nu, LÄNGTAR!!

Match

Tjo bloggen!
Spelade nyss match, i skoldm :)
Tyvärr så förlorade vi med 4-0 tror jag de vart.
Men, vi hade jätte många skadade, bla jag. Fast jag var tvungen att spela ändå, så tror vi spela på säkert 9-10 personer när vi skulle ha 11 personer.
Gylle var riktigt bra, kändes som om dom tog det här mer som en lek..

Men nu sitter jag hemma, nästan kramar i knäna... Fick ju sluta två timmar tidigare än vad jag skulle gjort, var nog bra. För jag tror inte jag skulle orkat med att jobba, de är så himla varmt och skönt ute, Dock Inge bra forbollsväder men jag ska inte klaga! :)
Bra jobbat brudar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen möjligtvis packa till imon! Imon bär det av Till stugan, Stoffe fyller år imon så vi tänkte fira honom ute i stugan iår, och då ska stona följa med oxå! Har planerat att sova ute i bilen , ska bli skojigt. Sen på lördag kommer släkten ut och firar Stoffe , han börjar bli stor nu, 12år!
Hare gött!:)

Förlåt

Hej!
Blir ett snabbt inlägg nu, glömde ju blogga idag!...

Iaf så har det varit en helt vanlig skoldag, förutom att på lunch rasten gick några tjejer till klassen och köpte en melon och dela på, riktigt gott!!

Sen efter skolan han jag bara hem och byta om sen stack jag iväg till träningen, Gud va det är härligt att träna igen!
Gick jätte bra under träningen, kunde bara inte vara med på en springövning men de gjorde inget :)
Imon ska jag spela skol-dm match mot gylle.. Får se hur de går då, det är liksom nästa heeela forssa 98orna som vi kommer möta. Lycka till till mig själv nu, haha. Men men buskage jag sova, natti!

Myser

Go kväll allihopa!

Som vanligt, har precis kommit hem från mormor och morfar.
Och sitter du och myser under täcket och läser "Elsas Mode" bra bok faktiskt!

Idag var jag och bada, var roligare än vad jag trodde det skulle bli, jag,Elin och Lisa cykla till skolan idag, oh Gud, kommer aldrig cykla till skolan igen! Haha, fast jag skjutsade ida så de va lite tyngre på hemvägen! Och sen no:n, provet gick faktiskt riktigt bra den här gången! Var inte så nervös men jag var inte helt säker på mig heller. Men är nöjd över min insats iaf! Sen direkt när jag kom hem så åkte jag och mamma ner till optikern och kolla mina linser, håller på och testar dygnslinger! :D gick sådär hos optikern, enligt optikern med sexkantiga glasögon så passa inte linserna eller nått sånt.. Men det tycker jag!;) sen gick jag och mamma och köpte ett par fotbollsskor, sportbh och strumpor så nu j*vlar ska jag bli bra i knäna och börja träna! Sen åkte vi upp till mormor och morfar så jag kunde renskriva min novell:) så nu sitter jag här å myser i sängen.
Ska fortsätta läsa boken och sen krypa ner och sova! Godnatt på er! //puss

Hemma

Tjo bloggen!
Kom precis hem från Stina. Har haft de riktigt rolig, vi har bland annat pluggat no( har muntligt prov imon) sen har vi spelat piano!
Gjort en början på en egen låt faktiskt, och ett slut. Sen själva refrängerna och verserna kommer vi på eftersom ;)

Idag hade jag muntlig musik presentation, gick sådär.. Men jag skrev om Andreas Moe med låten this year. Älskar den låten! Riktigt härlig!

Och imon blir det inte sån kul dag! Ska först på morgonen och simma med hela klassen, sen så efter lunch har jag ju den hära muntligaprovet i no... Sen efter skolan får vi se vad som händer, men nu ska jag hoppa i mukisdressen och gå ut med Märtha, sen plugga lite till no.
Hoj!

Sova

Gokväll, eller ja igentligen godnatt bloggen!
Har precis lagt ifrån mig musik läxan och hoppat ner i sängen, har haft en härlig dag idag, sov ju hos ida så har varit med henne hela dagen, sen vi tre åkte vi ut till min sommarstuga och badade, har tyvärr inga bilder på när vi tog kort för vi tog kort med Idas Systemkamera. Men de va inte så himla kallt i vattnet som jag trodde det skulle va, men de blåste så de va ett litet minus på stranden... Men godnatt! Skola imon.... Sov sött!

Ida

Blev Inge eget mys i sängen med bokläsande ikväll.
Det blev att efter kalaset åkte jag hem till ida, då vi har stort sätt bara hoppat, sen tog vi en paus från hoppandet och gick in och laga mat, sen kom hennes syster och skulle låna nån madrass, sen när hon åkt hem och så, trodde vi, men nej hon och hennes kompis gick runt huset och tog massa saker, bus ringde till ida och höll på och skrämma oss, så de slutade med att jag och ida satt inne i hennes dusch vett skrämda och hade ringt min mamma som var påväg ner till oss, haha vi hade till och med vidarekoppla till mammas nummer, haha sen kom dom in och skratts åt oss.. :) och nu ska vi alldeles strax hoppa ner å sängen å knoppa ;) sov gott allihopa, natti!

Börjar om / shopping

Hej!
De va ett tag sen jag blogga, ett ganska stort uppbehåll...
Men som sagt jag har haft såååååå mycket inom både skolan och hemma. Haft so prov alldeles nyss, no prov, så himla mycket läxor, och jobbat på mina knän!
Men nu ska jag ta tag i bloggandet igen, även fast den inte är så bra så tycker jag om att skriva om min dag och så!

Men iallafall så har jag idag varit hos optikern sen ett, satt där kanske en halvtimme/timme, sedan efter de åkte jag mamma,Rikard och Stoffe ut till Coop på loppis. Hittade faktiskt två jätte fina tröjor, ett armband och både Elsas böcker! Så blir väl att krypa ner i min säng sen och läsa.
Idag fyller min yngsta kusin Victor 3 år, så ska ut och fira han vid fyra :)
Så vi hörs! Och den här gången gör vi det oxå ;) hoj!

RSS 2.0